Українська письменниця і поетеса Оксана Забужко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook описала свою вкрай погану думку про навчальний заклад, якому вона присвятила п'ять років. Вона назвала Київський національний університет ім. Тараса Шевченка "alma mater".

Читайте Знай в Google News!

Вона відреагувала на заява з боку студентського парламенту філософського факультету. Там йшлося про те, що для них найбільшу складність викликав пошук локації для проведення івенту, адже вони вважали, що зуміють провести його на задньому дворі Червоного корпусу. Однак після запиту в адміністрацію, вони отримали відповідь про те, що Захід там провести неможливо, так як місця для сцени там немає і студенти розтопчуть газони.

Також з боку студентського парламенту подавалися ідеї з приводу зручних крісел-мішків або пуфів на задньому дворі в теплу пору доби, але з боку адміністрації була лише одна — негативна відповідь.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Оксана Забужко вважає цю заяву ковтком свіжого повітря. Вони тим самим звільнили тих, хто закінчив навчальний заклад від необхідності червоніти. Адже у вересні 2020 року адміністрація Київського національного університету зуміла знайти місце для сцени і наплювала на газони під час проведення конференції правлячої партії "Слуги народу".

Тим самим, вони наплювали на законодавство України, де в 3 частині статті 31" Про освіту " описано те, що політичні партії, їх члени, депутати не мають права проводити свою діяльність на території навчальних закладів.

"Студентський парламент філософського факультету засуджує дії адміністрації університету і вважає їх порушенням чинного законодавства України. А поки хочемо, щоб адміністрація відповіла на одне лише питання: Шева-для студентів?",- написано у зверненні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, небо над Троєщиною заполонили повітряні кулі - ось вона, Осіння романтика.

Як повідомляв "Знай.ua", Пальчевський разом з киянами організував мітинг через екологічну ситуацію на Дарниці.

Знай.ua писав, Кличко може довести Київ до "Червоної" зони, столиця підкорює антирейтинги. Міський голова зазначив, що люди продовжують нехтувати правилами безпеки, сподіваючись, що ситуація з епідемією вирішиться сама собою.