У селі під Рівним п'яний депутат влаштував моторошну автотрощу. У селі Миляш горе-депутат наїхав на двох дівчат на мотоциклі. Одна з них померла на місці трагедії, їй було всього 20 років. Замість того, щоб зменшити швидкість, депутат сміявся і ще додав газу. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Читайте Знай в Google News!

На мотоциклі їхали дві юні дівчини 20 і 15 років. Неповнолітній українці вдалося вижити, але зараз вона в лікарні з серйозними травмами. Жителі села після аварії ледь не влаштували самосуд над депутатом сільради.

Загиблій Валі було всього 20 років, ззаду сиділа її подружка - 15-річна Наталія. Мама Валі знаходиться в шоці і без розуму від горя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми їхали по дорозі, раптом нам на зустріч, на нашу смугу виїхав позашляховик. За кермом сидів чоловік. Він сміявся і додав швидкості. Ми дали по гальмах і він влетів прямо на нас", - розповіла Наталія.

За кермом джипа був 59-річний житель сусіднього села, депутат сільради. За словами Наталії, від нього пахло алкоголем дуже сильно, він ледве міг ходити.

За словами односельців, депутат дуже впливова людина з грошима. Він постійно їздить п'яний і впевнений у своїй безкарності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"

Як повідомляє портал Знай.uа, водіям-порушникам депутати вдарять по кишені: що потрібно знати про нові штрафи

Також Знай.uа писав, що чоловік, який вчинив наїзд на трьох студенток-медиків у Києві, виявився офіцером управління, начальником курсу факультету підготовки військових лікарів.