Надокучливий кашель можна легко усунути народними засобами. Часто вони не поступаються в результативності аптечним препаратам. Важливо правильно вибрати час їх застосування, тому що серйозні випадки вимагають професійного підходу, відсутність якого призведе до ускладнень.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у пабліку "Корисний лайфхак" у instagram.

Кашель, скріншот відео
Кашель, скріншот відео

8 способів вилікувати кашель!

1. Гаряче молоко.
2 варіанти: навпіл з лужною мінеральною водою (типу «Боржомі») або з медом 1 ч. ложка на склянку.

2. Інжир.
Інжир добре вимити, покласти в тепле молоко з розрахунку 1 середній плід на 1,5 склянки. Кип'ятити на слабкому вогні 30 хв.під кришкою. Каструлю укутати рушником, щоб інжир розпарився. Відвар пийте маленькими ковточками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

3. Кориця.
Приймати 1 ст.ложку теплого меду з 1/4 ч. ложкою кориці 3-5 разів на день. Проходить навіть хронічний кашель, прочищаються носові ходи.

4. Аніс.
Щогодини приймати 30-50 мл відвару насіння анісу (15-20 г на 1 л води), який є прекрасним відхаркувальним засобом, що розріджує мокротиння і полегшує її виведення з організму.

5. Банан.
Пропускають стиглі банани через сито, потім кладуть натерту масу в каструлю з гарячою водою в пропорції: 2 банана на 1 чашку води з цукром. Знову підігрівають і п'ють цю суміш.

6. Гоголь-моголь.
Розтерти яєчні жовтки з цукровим піском до білого кольору. Суміш збільшиться в об'ємі в 2-3 рази. Це засіб називається» гоголь-моголь " і допомагає при кашлі, якщо приймати його натщесерце.

7. Лимон і часник.
Подрібніть головку часнику, пропустіть через м'ясорубку 2 лимона з шкіркою, але без кісточок, змішайте все з 1,5 склянками цукру і додайте 0,5 л пива. Поставте суміш на киплячу водяну баню, потримайте під закритою кришкою 30 хв.потім процідіть і приймайте по 1 ст. ложці 3 рази на день за 30 хв. до їди.

8. Цибуля з медом.
500 г очищеної ріпчастої цибулі подрібнити, додати 400 г цукру і варити на слабкому вогні в 1 л води 3 години. Потім остудити, додати 50 г меду, перелити в пляшку і закупорити. Приймати по 4-6 ст. ложок в день після їжі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, симптоми covid-19: як по температурі та кашлю зрозуміти, чим ви захворіли.

Як повідомляв Знай. ua, Хворий Кернес спустив 4 мільйони на клініку в Німеччині.

Також Знай. ua писав, що у Києві вірус атакував новонароджене немовля