Таке спостереження описала в Facebook журналістка Марина Данилюк-ЯрмолаєваЮ пише Політрада.

"Юрій Бутусов добре порівняв Зеленського з Хоббітом, на якого тисне сила кільця всевладдя. Десь тижні три тому ми з Богданом Буткевичем переглянули режисерську версію "Володаря кілець". І знайшли там ... Єрмака. Це Грима Зміїна мова-радник короля Теодена. Демагог і підлабузник, який посилює неадекватність короля, а насправді вірно служить Саруману. Коли дивилися цей епізод в унісон сказали:" О, Єрмак " - написала вона.

У книгах і фільмах "Володар Кілець" гриму Гнилоуст (Червоний, Зміїний язик) був радником короля Теодена, але насправді служив злісному магу Саруману. За "сприяння" Гнилоуста у короля значно погіршилося здоров'я, і він впав у повну залежність від свого радника, який, у свою чергу, діяв в інтересах Сарумана, а не Королівства.

Раніше журналіст Юрій Бутусов написав у соцмережі, що" Володар Кілець " - це, на його думку, найточніший фільм про політику, а президента України він порівняв з Хоббітом.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Кільце на пальці у фільмі-це влада і спокуса владою. І мало який Хоббіт здатний з кільцем впоратися. В цьому і є над-ідея. Кільце неважко надіти на палець, неважко підняти булаву. Але Хоббіт, який починає залежати від "моєї принади", з милого розумного хлопця миттєво може перетворитися на Голлума. Адже назгули на чорних чартерах і кортежах постійно намагаються забрати милого доброго Хоббіта чорт знає куди, типу оману або палацу в Конча-Заспі. Якщо Хоббіт використовує магію влади для того, щоб відчути себе королем, кільце Його знищить. Якщо Хоббіт не розуміє відповідальність кільце Його знищить. Якщо замість битви з орками Хоббіт намагається подивитися в око Саурону, щоб він закінчив війну, кільце Його знищить", - вважає Бутусов.

Раніше відомий закарпатський мольфар Балаж Лінуца запропонував Володимиру Зеленському провести терміновий обряд очищення

Офісу президента, а також кабінету і будинку від темних сил. На думку мольфара, в оточенні президента нібито є людина, яка "продала душу дияволу в обмін на владу і гроші" і використовує "чорну магію" для впливу на рішення глави держави.