У середу, 23 вересня, по всій території України погода очікується теплою і сонячною. Середня температура повітря буде на рівні +22 +26 градусів.

Прохолодна погода прогнозується тільки в Одеській області, де температура повітря протягом дня не підніметься вище +21 +23 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Крім того, на всій території країни очікується лише незначна хмарність. Тому до будь-яких опадів у цей день готуватися не варто.

"У нас знову антициклон. Він грайливо тримає бабине літо за талію, не відпускає. Тому в Україні 23 вересня скрізь буде тепло, сухо і сонячно", - написала синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Синоптик зазначила, що 22 вересня – день осіннього рівнодення, коли тривалість дня така сама, як і тривалість ночі. Вже з 23 вересня вечірніх хвилин у добі ставатиме все більше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У Києві в середу буде тепло, сонячно і сухо. Температура повітря в столиці складе +23 +25 градусів.

І знову в нас завтра - антициклон. Він грайливо тримає бабине літо за талію, не відпускає. 23 вересня в Україні скрізь...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 22 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

23 вересня вшановується пам'ять Святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських. Про погоду судили по горобині. Якщо горобини в лісі багато - осінь буде дощовою, якщо ж мало – сухою. Багато ягід на горобині віщує сувору зиму, тому і заготовляли тоді горобиновий квас, щоб у великі холоди лікувати простудні захворювання.

погода на 23 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.