П'яним, кажуть, море по коліно, а грізні леви — ручні мурчики. Алкогольна безстрашність часом не просто межує з кретинізмом, а впевненим кроком перетинає цю межу. Саме такий інцидент стався в Одеському біопарку, де правоохоронцям довелося затримувати п'яного юнака за проникнення у вольєр з левами. Відео опублікували в Telegram-каналі" Одеса як вона є".

Як розповіли очевидці, хлопець захотів фотографію з дикими тваринами.
Як тільки працівники біопарку помітили порушника, вони натиснули на тривожну кнопку і викликали охорону. Львів відвели в інший вольєр. Залишати вольєр хлопець відмовився, і правоохоронці, які прибули на місце, застосували до горе-екстремала спеціальні засоби-газ і наручники.

Як повідомили в прес службі управління поліції охорони в Одеській області, їх співробітники затримали порушника і викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що портал Знай.ua писав, як зареєструвати домашню тварину в Україні: штрафи, податки та інші нововведення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, сільський козел "порвав" Книгу рекордів України метровими рогами.

Також портал Знай.ua писав, що Верховна Рада змусить харків'ян вигулювати собак з лопатами.