Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, що необхідно робити в середу, 23 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

"Аромати - це почуття кольорів. (Генріх Гейне). 23 вересня: сьогодні добре займатися ремонтом і пересаджуванням рослин. Нові справи починати не варто. Корисно прийняти гарячу ванну. Постарайтеся менше говорити про свою хворобу, і вона швидко пройде, якщо ви захворіли сьогодні в другій половині дня. Всі прикмети, що мають відношення до фруктів і овочів - до позитивних змін в житті. На вас падають листя - знак удачі, приємної звістки. Порвалася взуття - до зняття захисту. Гасне світло - попередження про можливу хворобу. Сприятливі всі сни, пов'язані з рослинами і квітами. Бачити плоди на деревах - до багатства і достатку, тварин - до обману, проблем. Корисні: вівсяна і пшоняна каші, рис з курагою, овочеві соки з м'якоттю. Непогано випити хорошого вина або коктейль. Сприятливі білі, жовті і золотисті тони. Відмовтеся від усіх темних кольорів, особливо від коричневого.",- пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Настає перший місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, забути, як страшний сон: вчені розповіли, чому ми не пам'ятаємо сновидінь.

Як повідомляв Знай.иа, прилетіла на допомогу до Нібіру? Астрономи виявили небезпечну гігантську планету.

Знай.иа писав, магія кішок: чому пухнастий хранитель обрав саме вас?