Відомий астролог Павло Глоба дав цінні поради, Як правильно провести п'ятницю, 4 вересня. За словами астролога, день сьогодні веселий і радісний і краще провести його з близькими людьми.

Читайте Знай в Google News!

"веселощі-це небо, під яким цвіте все, крім злоби. (Жан Поль) наповніть сьогоднішній день радістю і веселощами. Проведіть час в компанії близьких людей. Не приховуйте своїх почуттів, якщо вони щирі і серйозні", - говорить Глоба.

Астролог пояснив, що якщо ви захворіли 4 вересня, то важливо налаштувати себе на одужання. Протипоказані косметичні процедури. Небажано лікування зубів.

"побачити веселку, сонце і дощ - до благополуччя. Знайти металевий предмет - до удачі. Упускати предмети - до втрат. Запізнення на транспорт - до невдач. Корисно їсти потроху, але часто. Їжа повинна бути в радість. Не рекомендується важка і груба їжа", - стверджує астролог.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


Також Павло Глоба дав рекомендації щодо колірної гами, яку краще використовувати в одязі в цей день. Сприятливі суворі, темні і сірі тони. Відмовтеся від світлого одягу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тельці худнуть, Діви шукають рівновагу, гороскоп на 4 вересня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп на вересень для знаків Зодіаку, Василиса Володіна назвала головних щасливчиків.

Також Знай. ua писав, що які знаки зодіаку розпрощаються з чорною смугою у вересні.