Навіть незважаючи на те, що зростання цін на вживані автомобілі продовжується, вартість деяких моделей на вторинному ринку стала значно знижуватися. А якщо подивитися на ситуацію в рамках кризи, яку спричинила за собою пандемія коронавірусної інфекції, то для тих, хто планував купувати авто, зараз — саме час.

Читайте Знай в Google News!

Про це свідчать дані дослідження автомобільного порталу iSeeCars.com.

Машини з найбільшим зниженням цін являють собою суміш різних типів, включаючи чотири седани середнього розміру, два малолітражних автомобіля, один компактний хетчбек, один малолітражний позашляховик, один спортивний автомобіль та один повнорозмірний позашляховик.

Автомобілі з найбільшим зниженням цін, таблиця: iSeeCars.com.
Автомобілі з найбільшим зниженням цін, таблиця: iSeeCars.com.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За інформацією експертів iSeeCars.com., найбільше ціна впала на б/у Chevrolet Sonic. За нею йде GMC Yukon XL.

"Ці автомобілі призначені для свідомих споживачів, як два з доступних за найнижчими цінами", - зазначають експерти.

А ось на третьому почесному місці розташувалася Chevrolet Spark.

Chevrolet Spark, фото: automoto.ua
Chevrolet Spark, фото: automoto.ua

Також варто нагадати нашим читачам, що в Україні з 1 червня 2002 року запрацювали камери автофіксації. Їх завдання - фіксувати порушників, у тому числі "лихачів", які перевищують швидкість. Однак ці камери поки безсилі проти перевищення швидкостей у автомобілів на іноземній реєстрації, або так званих "євроблях". Про це на брифінгу розповів заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Чиновник розповів, що система, яка дозволить штрафувати "євробляхи" за перевищення швидкості поки знаходиться тільки в процесі розробки. Розробляють її спільними зусиллями багато українських відомств, включаючи МВС, Держприкордонслужбу та виконавчу службу та багато інших.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Києві євробляхери протестують проти "золотого" розмитнення: "Досить грабувати!".

Як повідомляв Знай.uа, МВС прийняло рішення про вживані авто з США: повторять долю євроблях?

Знай.uа писав, Telsa захопила ринок електрокарів у Китаї.