Коронавірусна інфекція вражає легені і створює ефект "матового скла". Знімки уражених легень з'явилися на сторінці Управління охорони здоров'я Тернопільської обласної держадміністрації в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Лікарі з Тернополя показали на фото легені пацієнта, який захворів коронавірусом. На знімку видно ефект, відомий, як "матове скло" -саме так діє на цей орган інфекція SARS-CoV-2.

Лікарі пояснили, що такий прогрес хвороби пояснюється надмірною реакцією імунітету на вірус. В результаті виникає запалення, яке вражає інші органи.

"ось таким чином при коронавірусної інфекції легені покриваються "матовим склом", - підписані знімки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фотофакт Легені людини, яка хворіє коронавірусною інфекцією COVID-19 Якщо хвороба прогресує, це пов'язано з надмірною...

Geplaatst door Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації op Woensdag 16 september 2020

Тим часом в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 184 734 випадків зараження. За добу, 23 вересня зафіксували 3 497 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 81 670 пацієнтів. За останню добу видужало 1769 осіб, 63 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.