Як відомо, пафосно презентована перша десятка кандидатів в депутати Київради від партії "Слуга Народу", була змінена фактично вже за кілька годин після завершення офіційної частини. Одним з "викреслених" став Олексій Кисельов – доброволець, керівник ГО "Ветеранська справа". З чим конкретно пов'язана стрімка заміна кандидатів, поки невідомо, проте майже одразу після церемонії презентації у соцмережах з'явився допис про хамовиту манеру спілкування виключеного з 10-ки Олексія Кисельова. Як з'ясувалося, це не поодинокий випадок: "бл***дство в чистому вигляді" – ці слова він висловив в адресу деяких представників ЗМІ, що розкритикували "лимонний презент" Миколи Тищенка. Проте, судячи з останніх подій, кияни все ж побачать Олексія Кисельова у виборчих списках.

Олексій Кисельов - фото з Фейсбук (сторінка О.Кисельова)
Олексій Кисельов - фото з Фейсбук (сторінка О.Кисельова)

Не стримуючи емоцій, один з користувачів Фейсбуку назвав Олексія Кисельова "хамовитим бидлом", виклавши скріншот його коментаря із нецензурною лексикою.

"Ваш кандидат - хамовите бидло. Ви поділяєте такі його погляди?", – відзначає на офіційній сторінці одного з нардепів "Слуги Народу" українець Олександр Равчев.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А красномовним прикладом "хамства", який навів автор допису, став скріншот коментаря із нецензурною лайкою, залишеного Олексієм Кисельовим в одній із соцмереж.

Ще один лайливий коментар висуванець "Слуги Народу" Олексій Кисельов розмістив під постом про привезені Миколою Тищенком лимони мешканцям зруйнованого від вибуху газу будинку на Позняках – цей випадок кияни й досі добре пам'ятають.

Тільки цього разу лайливий потік був спрямований на представників ЗМІ, що із долею сарказму описали вчинок Миколи Тищенка.

У найсвіжіших коментарях, власне, на особистій сторінці у Фейсбуці Олексій Кисельов блиснути "красним слівцем" ще не встиг, проте кілька залишених ним дописів під нещодавно зміненою аватаркою теж не додають йому "граматичних бонусів".

Де саме висуватиметься та чи висуватиметься, взагалі, Олексій Кисельов поки не відомо. Але, судячи із нещодавнього посту, оприлюдненого одразу у день повторної позачергової партійної конференції Київської організації партії "Слуга народу", кияни все ж таки побачать його у виборчих списках.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.