Стало відомо про те, що співробітники пошти в Харкові обікрали клієнтку. Керівництво ніяк не реагує.

Таким чином, повідомляється, що дівчині відправили 14 предметів одягу по "Новій пошті", і загальна вага посилки склала близько п'яти кілограмів.

Однак, отримати вдалося всього лише одну річ. Посилку дістали з пакета відправника, і поклали в свій. Обмотали все стретч-плівкою, і наклеїли дві наклейки накладної.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відправник розповів, що нічого з цього він не робив, і оціночну вартість посилки ставив явно не 65 гривень. Нагадаємо, що посилка перед відправкою важила близько п'яти кілограмів.

Клієнти після того, як зрозуміли, що їх обдурили, відразу ж запросили відео з камер спостереження, а також описали претензію.

Якщо керівництво "Нової пошти" №1 в Харкові ніяк не відреагує на це, вони будуть змушені написати заяву в поліцію.

Поки що більше немає ніякої інформації про подію, тепер залишається тільки чекати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, водіям будуть відправляти штрафи за порушення ПДР на e-mail, коли прийдуть " листи щастя".

Як повідомляв портал " "Знай.ІА" Епіцентр, Нова лінія потрапили під приціл Антимонопольного комітету, в чому їх підозрюють.

Також " Знай.ІА " писав, найбідніші і найбагатші області України - в Держстаті розповіли, де заробляють найбільше.