У четвер, 24 вересня, на всій території України прогнозується тепла і сонячна погода. У той же час жителям західних областей доведеться дістати парасольки через високу ймовірність грози.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці пише, що погода в цей день дозволить українцям забути, що на календарі вже осінь, і насолодитися майже літнім теплом. Максимально повітря прогріється аж до + 27 градусів.

"В Україні завтра знову переважатиме сонячна ясна погода антициклонального характеру – тобто, підвищений атмосферний тиск і сухо", - повідомила Діденко.

У Центрі, а також на Сході та Півдні України буде сонячно і без опадів. Середня температура повітря складе +24 +25 градусів. У центральних, південних і східних регіонах температура прогріється до +27 градусів. Найхолодніше буде на Заході країни – +21 +25 градусів.

У Києві в четвер сяятиме сонечко. Температура повітря в столиці підніметься до +24 +26 градусів.

Дощова і свіжа Західна Європа поки що пишається своїми дощами сама і ні з ким не ділиться. В Україні завтра знову...

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 23 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

24 вересня відзначається день преподобної Феодори (Федори) Олександрійської. З цього дня починається золота осінь, яка триватиме до 15 жовтня. На Федору наші предки спостерігали за бджолами: якщо вони відкривають іншим разом льотку, то буде тривала і тепла осінь. В цей час бувають останні грози перед початком зими.

погода на 24 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.