Зеленський передрік Білорусі долю України і другий Майдан: "Цієї влади не буде"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наш уряд поділяє позицію країн-партнерів та Європейського Союзу щодо ситуації в Білорусі. Про це глава держави розповів журналістам після зустрічі з президентом Словаччини Зузаною Чапутовою у Братиславі. Таким чином, Зеленський знову закликав білоруську владу піти на діалог з мирним населенням.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Лукашенко бажав смерті своєму сину Колі та його матері: "Бив ногами і руками"

Олександр Лукашенко жорстока і самозакохана людина, вважає білоруський модельєр Саша Варламов, який зараз ховається в Німеччині. Він вже мав справу з президентом Білорусі і зізнався, що колись постачав йому дівчат у лазню.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Лукашенко, фото - Апостроф
Лукашенко, фото - Апостроф

Зірка радянського кіно поховає другу жінку у своєму житті: набагато молодшу і ріднішу

Дочка актора Володимира Конкіна, 32-річна Софія померла за нез'ясованих обставин. Вона якось вирушила в "Джамп-клуб" в Москві, адже планувала поплавати. Однак несподівано вона перестала відповідати на дзвінки і цілу добу її сім'я не могла до неї додзвонитися.

Український герой загинув від снайперської кулі після трьох місяців надскладних операцій

24 вересня у військовому госпіталі загинув 38-річний Костянтин Оверко. Він був морським піхотинцем Збройних сил України. Важке снайперське поранення було отримано ще 20 Червня. Про це повідомили на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" в соціальній мережі Facebook.

Ляшко пригрозив українцям новими жорсткими обмеженнями – "Повторимо досвід Ізраїлю"

Головний санітарний лікар країни і за сумісництвом заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що Україна може знову опинитися в жорсткому карантині за прикладом Ізраїлю, який ввів обмеження на найближчі два тижні. Також чиновник заявив, що ніхто нікого не буде закривати, якщо бізнес і пересічні громадяни будуть дотримуватися карантинних правил.

Декомунізація на кладовищі: в Україні заборонять ховати вісників "совка"

На Національному військовому меморіальному кладовищі зміняться правила: тут ховатимуть тільки захисників України. Будуватимуть його за рахунок держбюджету, витрати на поховання держава також візьме на себе.