В американському штаті Массачусетс несподівано помер від серцевого нападу 54-річний будівельник. Однією з причин проблем зі здоров'я було названо зловживання цукерками з лакрицею, на які він нещодавно перейшов, відмовившись від улюблених льодяників зі смаком червоних фруктів.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: BBC.

Чоловік неправильно харчувався, у тому числі споживав багато цукру. Щодня він з'їдав приблизно півтори пачки цукерок з лакрицею.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Американцю стало погано у ресторані швидкого харчування. На думку лікарів, до смерті могла призвести гліциризинову кислота, що міститься в лакриці. Вона може викликати гіпертонію, гіпокаліємії (коли рівень калію в крові стає небезпечно малим), метаболічний алкалоз, фатальні аритмії і ниркову недостатність, що й було виявлено у пацієнта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що житель Кривого Рогу придбав у магазині "Національний" цукерки (ймовірно, Чорнослив у шоколаді), в яких він побачив черв'яків.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Фуршет "тероризують черв'яки," живі "цукерки це тільки початок - "перетворюється в зоомагазин".