Увечері 25 вересня в Чугуєві Харківської області розбився військовий літак з курсантами всередині. В результаті аварії виникла потужна пожежа.

Читайте Знай в Google News!

Літак впав на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою, повідомляє поліція Харківської області. Впав військово-транспортний Ан-26 при заході на посадку.

авіакатастрофа в Чугуєві, фото Нацполіції
авіакатастрофа в Чугуєві, фото Нацполіції

авіакатастрофа в Чугуєві, фото Нацполіції
авіакатастрофа в Чугуєві, фото Нацполіції

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

авіакатастрофа в Чугуєві, фото Нацполіції
авіакатастрофа в Чугуєві, фото Нацполіції

На Facebook-сторінці офісу президента України повідомили, що літак розбився під час навчального польоту при заході на посадку. В результаті авіакатастрофи загинуло 20 осіб.

"Увечері 25 вересня в Харківській області при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. Крім екіпажу на борту перебували курсанти Харківського національного університету Повітряних сил. За попередньою інформацією, це був навчальний політ.

При падінні літака почалася пожежа. Станом на зараз вогонь загашено. 20 людей загинули, двоє поранені. Попередньо, на борту було 24 людини.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих. Бажаємо якнайшвидшого одужання пораненим.

Створюється державна комісія для з'ясування всіх обставин та причин цієї катастрофи. На місці тривають пошуково-рятувальні роботи", - йдеться в повідомленні ОП.

скріншот

За словами заступника голови МВС Антона Геращенка, на борту всього було 28 людей. Він уточнив, що підтверджена загибель 22 осіб. Двох тих, що вижили у важкому стані відправили до лікарні.

скріншот

"25 вересня до ДСНС надійшла інформація, що поблизу м. Чугуїв на відстані близько 2 км до військового аеропорту сталося падіння літака АН-26 ЗС України, з подальшим загоранням. О 21:55 пожежу літака ліквідовано. За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 28 осіб. Знайдено тіла 22 загиблих, 2 особи постраждало та пошуки чотирьох осіб тривають. Від ДСНС залучено 15 чол. о/с та 4 од. техніки. Інформація уточнюється", - заявили рятівники.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Чугуєві Харківської області сталася масштабна авіакатастрофа.

Як повідомляв портал Знай.uа, у небі над українською столицею люди помітили американські військові літаки – конвертоплани Bell V-22 Osprey.

Також портал Знай.uа писав, що по Росії прокотився потужний землетрус – бомбило до Байкалу, вчені б'ють на сполох.