На Донбасі українські бійці продовжують контролювати ситуацію, однак є інформація, що путінські бойовики порушили режим припинення вогню і спробували обстріляти позиції ЗСУ під Авдіївкою. Серед захисників України за минулу добу втрат немає.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС в мережі Facebook.

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

"Зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 7.30, 26 вересня. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою українським захисниками. Наші воїни неухильно дотримуються умов домовленостей, досягнутих під час засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За минулу добу, 25 вересня, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано поблизу Авдіївки. На цій ділянці противник двічі протягом доби відкривав вогонь у бік українських позицій з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Бойових втрат і поранень в результаті провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників немає. З початку поточної доби, 26 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів, які виконують завдання в районі проведення операції, пострілів з боку противника не зафіксовано. Наші військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і готові надати ворогові відсіч у разі загрози їхньому життю або здоров'ю.", - повідомляють українські військові.

Українські воїни, скріншот: YouTube
Українські воїни, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що ввечері в п'ятницю, 25 вересня, в Чугуєві (Харківська область) розбився військовий літак з курсантами на борту. В результаті аварії виникла потужна пожежа. Літак впав на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у катастрофі військового літака в Чугуєві загинуло 22 людини, рятувальники продовжують пошуки.

Як повідомляв Знай.uа, під Харковом впав літак: все у вогні, чути вибухи.

Знай.uа писав, лікар розкрив деталі страшної трагедії, в якій п'яний майор покалічив курсанток: "Знайшли ще чотирьох".