25 вересня, в Чугуєві сталося падіння літака АН-26 ЗС України. В результаті загинуло 23 людини за даними ДСНС. Однак зараз з'явилася інформація про те, що один з двох вижили при катастрофі судна курсант помер у лікарні. Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.
Раніше повідомлялося, що дві людини були госпіталізовані в стані середньої тяжкості і у вкрай важкому стані, за життя якого боролися лікарі в одній з харківських лікарень.
Читайте Знай в Google News!
Президент України Володимир Зеленський прибув на місце катастрофи, тоді як Державне бюро розслідувань зараз розслідувавши чотири версії падіння літака. Відзначається неналежне техобслуговування літака і підготовки його до польоту, технічна несправність агрегатів авіасудна, неналежне виконання службових обов'язків екіпажем і неналежне виконання службових обов'язків відповідальних за управління польотами.
Міністерство внутрішніх справ України повідомляти про те, що літак міг зачепитися крилом за землю. В уламках літака все ж були знайдені чорні ящики, які будуть потрібні для подальшого розгляду.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в катастрофі військового літака в Чугуєві загинуло 22 людини, рятувальники продовжують пошуки.

Як повідомляв "Знай.ua", над київським небом засікли військові літаки, відео розлетілося по мережі: "Це американці"

Знай.ua писав, по Росії прокотився потужний землетрус - бомбило до Байкалу, вчені б'ють на сполох.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще