Республіка Білорусь продовжує перебувати у стані гострої політичної кризи. ОМОН та інші співробітники правоохоронних органів не припинили чинити насилля щодо мирного населення, яке просто перебуває на вулиці або ж є частиною мирних протестів. Один із білорусів, невідомо чи він просто перехожий чи учасник протесту, потрапив до автозака ОМОН.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент повідомляє Nexta.

Цікаві відеокадри потрапили в Інтернет. Події відбувалися посеред білого дня, недалеко можна побачити столики літнього кафе, людей. Велика машина правоохоронців стоїть розчиненою, поруч з нею стоїть група людей у чорному одязі і балаклавах. Вони напружені і дивляться убіку. Раптом із машини вибігає хлопець, якого вони затримали. Йому вдається швидко вистрибнути і побігти в протилежний бік від правоохоронців. Люди, які стали свідками цієї втечі, почали плескати в долоні, а дехто навіть вищав від такого вчинку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Минулого тижня Олександр Лукашенко провів таємну інавгурацію, на якій проголосив себе єдиним президентом. Міжнародна спільнота продовжує перебувати у напруженні. Лідери країн зі всього світу закликають Лукашенка припинити порушувати закон і визнати правду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ході протестів в Білорусі стався інцидент, в результаті якого силовики застосували сльозогінний газ

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Білорусі ініціюють міжнародне кримінальне розслідування діяльності Олександра Лукашенка.

Також, "Знай.ua" писав, що у Білорусі ведучі, які відмовилися бути голосом пропаганди, залишилися без роботи