Капітаном і штурманом навчальної авіаційної бригади був Олексій Остапенко. Йому в листопаді мало виповнитися 29 років. В Олексія залишилася сім’я – дружина і маленька донька, яка пішла у 2 клас. Олексій листувався з найріднішою за кілька хвилин до катастрофи.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Як відомо, авіакатастрофа в Чугуєві забрала життя 26 людей. У ній зазнав аварії літак Ан - 26 Повітряних сил Збройних сил України. Серед загиблих був і 28-річний штурман Олексій Остапенко.

Дружина офіцера розповіла, що чоловік жив польотами, більше нічого робити і не вмів і не хотів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Це його професія, це його покликання. Тому що ось прям чогось іншого, як літати, він не вмів. Дійсно, ось навіть елементарне. Поміняти кран не міг. У мене чоловік не розумів нічого, крім літаків", - розповідала вона журналістам.

Остапенко з донькою, фото instagram
Остапенко з донькою, фото instagram

Дружина загиблого штурмана зазначила, що за хвилини до непоправного семирічна дочка спілкувалася з батьком по телефону, вони листувалися. Потім з ним зник зв'язок, але дівчинка заспокоювала маму, що тато їй ще напише.

"Мені дитина сказала: "Мамо, почекай. Він, можливо, мені щось відповів". І вона дістає телефон, і я бачу це листування. Мене це не те, щоб зворушило. У мене було таке відчуття, що вона ніби щось передчувала в цей момент", - сказала дружина загиблого штурмана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, світ у скорботі разом з Україною через авіакатастрофу АН-26: "Підтримуємо братський народ".

Також портал Знай.uа писав, Зеленський показав єдиного курсанта, який вижив у катастрофі АН-26: "Другий шанс подаровано не дарма".