Заборона на в'їзд іноземних громадян в Україну, який ввели на період з 27 серпня по 28 вересня втратив чинність. Тепер громадяни інших країн можуть в'їжджати в Україну.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Андрій Демченко в коментарі "Укрінформу".

Він уточнив, що Держприкордонслужба керується нормами, встановленими урядом. Так, з березня 2020 року почали діяти різні обмеження на кордоні. Вони були пов'язані з недопущенням поширення коронавірусу на території України. У той же час з 27 серпня і по 28 вересня фактично діяла заборона в'їзду іноземцям.

"були чітко визначені категорії іноземних громадян, які могли потрапити на територію нашої країни. З півночі сьогодні ця норма припинила діяти", - повідомив він.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обмеження, які діяли з 27 серпня про заборону на в'їзд в країну для іноземних громадян зняті. Тепер громадяни які перебувають з країн "червоної зони" будуть змушені самоізолюватися, або здати тест на COVID-19. Також, у кожного повинен бути дійсний страховий поліс. З "зелених країн" можна в'їхати в Україну без обмежень.

Заборону в'їзду на місяць ввели через початок масового паломництва в Умань хасидів з усього світу на святкування іудейського Нового року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Закарпатті схопили українця, що перевозить нелегалів через кордон, виснажені люди і переляканий малюк.

Як повідомляв Знай. ua, на Закарпатті липовий дипломат набив автобус куривом і рвонув через кордон.

Також Знай. ua писав, що українські заробітчани намагаються прорватися до Німеччини, але безуспішно, людей масово затримують.