У вівторок, 29 вересня, майже по всій території України прогнозується дощова, але досить тепла погода. Причиною появи опадів стане активний циклон Зора, який прийде з Заходу.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"29-го вересня на Заході, у Вінницькій області, в Одеській області можливі сильні зливи, грози. Опади дотягнуться до більшості центральних областей, південної частини, крім Запоріжжя та Криму", - зазначила вона.

погода на 29 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В інших регіонах країни істотних опадів не передбачається. Вітер буде східний і південно-східний, поривчастий, 7-12 метрів на секунду.

Найхолодніше буде в Хмельницькій області, де температура повітря не перевищить +15 +17 градусів. У той же час найтепліше буде в Криму. Там повітря прогріється до +25 +27 градусів.

У Києві у вівторок вірогідний невеликий дощ. Температура повітря в столиці складе +19 +21 градуси.

Почну сьогодні трохи з іншого боку. Трохи розтріпано по датах, але приблизно ось цими днями, тобто, від вихідних до...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 28 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.