238-кілограмовий американець з міста Пемброк-Пайнс, штат Флорида, схуд удвічі і поділився секретом успіху. Про це повідомляє видання The Mirror.

Читайте Знай в Google News!

36-річний Брок Керроу набрав зайву вагу через стрес після смерті матері.

"Я завжди вважав, що міг хоч якось допомогти їй не загинути від алкоголізму", - пояснив він.

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

В результаті вага Керроу вийшов з-під контролю. На піку чоловік важив 238 кілограмів і вживав по 5,5 тисячі калорій щодня. Він роками харчувався їжею на винос, їв піцу, локшину і багато солодощів.

Чоловік зрозумів, що у нього є три варіанти. Перший - продовжувати їсти, поки не помру; другий - накласти на себе руки, і третій - дати собі стусана і взяти життя в свої руки

"Я почав шукати персональних тренерів і тестував всі дієти поспіль. Я був веганом, сироїдом, пробував голодування, низьковуглеводну дієту, скорочував споживання цукру і так далі. Багато тренерів відмовлялися зі мною працювати, так як не мали досвіду допомоги 238-кілограмовим людям", — розповідає він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 200-кілограмовий чоловік схуд наполовину, знайомі не впізнали: "Бред Пітт?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер "Зважені та щасливі" Боржемська допоможе українцям розпрощатися із зайвою вагою

Також, "Знай.uа" писав, правильне харчування в офісі: як "білим комірцям" не зіпсувати собі здоров'я і життя