У Миколаєві копи зупинили швидку допомогу "за спецсигнали". Розбиралися вони з "порушником" близько 50 хвилин, незважаючи на те, що швидка везла хворого на термінову операцію.

Читайте Знай в Google News!

Відео про це зняла сама лікарка бригади. Вона розлючено цікавилась причиною зупинки автомобіля швидкої допомоги.

"Я старша бригади на швидкій допомозі. Телефонуйте начальнику вашому. У нас по документах спеціалізована медична допомога, а у вас машина переобладнана", - заявляє з претензією лікарка і переходить зі слів на лютий крик, адже у автомобілі у неї важкохворий пацієнт.

Вона показує техпаспорт і погрожує поліцейському. Медик і правоохоронець хамовито розмовляють, наче зеки, які щойно вийшли із зони. А тим часом людина, яку чекають на операцію у Мелітополі на 14 годину, лежить у автомобілі і чекає, коли закінчать "розбір польотів".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лікарка криком кричить, що дозвіл на маячки їм не потрібен, і якщо хворий помре, то це буде її провина, оскільки вона несе за нього відповідальність. Також лікарка зробила зауваження, що неправильно носить маску. Жінка істерично кричала, що подасть до суду на поліцейського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Кропивницьким копи виявили тисячу кущів лютої отрути.

Як повідомляв Знай. ua, на Одещині випадково виявили плантацію конопель на 40 мільйонів.

Також Знай. ua писав, що розбився літак з півтонною "білого снігу", на суму $57 млн.