30 вересня в Україні знову різко потеплішає, проте замість вже звичного нам сонечка країну охоплять проливні дощі. Температура повітря підніметься від +12°C до + 20°C.

Про це написала у своєму Telegram-каналі синоптик Наталка Діденко.

"30 вересня в Україні буде багато дощів. Циклон зумовить вологу погоду в більшості областей, лише північний схід-Сумщина, Харківщина, Луганщина - побуде в основному в сухій повітряній масі", - зазначила синоптик.

Схід і північний схід України очікує сильний вітер. Ймовірні навіть штормові пориви.

"В цілому в Україні вітер буде південно-східний, на заході - північно-західний, 5-12 м / с, тобто, помірний, але "колючий", — додала Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У західних областях України очікується холодна погода-температурний максимум складе лише +12°C...+16°C.

У більшості областей України в середу + 14°C...+18°C, на півдні та сході +15°C...+20°C.

Волога і хмарна погода з низькою температурою повітря, - протягом дня близько + 15°C, прийде до Києва. Також у столиці очікується поривчастий вітер.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в жовтні очікується дві сильні магнітні бурі, які можуть негативно вплинути на самопочуття українців. Перша відбудеться вже цього тижня-1 жовтня.

Також Знай повідомляв, що у вівторок, 29 вересня, майже по всій території України прогнозується дощова, але досить тепла погода. Причиною появи опадів стане активний циклон Зора, який прийде з Заходу.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті оголосили штормове попередження. Там випаде велика кількість опадів і знизиться температура. Синоптики попередили жителів регіону про можливі грози, град і зливи.