У четвер, 1 жовтня, по всій Україні погода прогнозується дощовою і прохолодною. Без опадів не обійдеться ні в одному регіоні. Вітер південно-східний зі швидкістю до 7-12 метрів на секунду.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в західних, центральних і південних областях пройдуть грози. Найхолодніше буде в перший день жовтня на Заході. Тут стовпчики термометрів не піднімуться вище відміток +14 +17.

Трохи більше повітря прогріється в південних та східних областях – до +17 +21 градуса.

"Впродовж тижня все ж переважатиме волога погода, так що парасолі, дощовики і брендові калоші далеко не ховайте.Осінь", - написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві також буде прохолодно і дощитиме. Температура повітря в столиці складе близько +16 +18 градусів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Віра, Надія, Любов і Софія гарно святкують сьогодні. Як по писаному. Бо за традицією 30-го вересня можна і треба...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 30 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

1 жовтня вшановується пам'ять мучениці Аріадни. Якщо на Аріну журавлі полетять, то на Покров (14 жовтня) буде перший мороз; якщо ні, то до Артем'єва дня (2 листопада) не буде жодного морозу – "сльота простоїть". Яка погода на 1 жовтня, така буде і на 1 квітня.

погода на 1 жовтня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.