Один з найбільших банків України "ПриватБанк" спіймали на дуже дивній схемі вилучення грошей, яку назвали - "Бейбі бокс або нова схема". Суть в тому, що якщо у громадянина є борг, то він не має можливості отримати грошову компенсацію за так званий "бебі-бокс" від держави. Виходить, що банк просто забирає допомогу на новонароджених.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відгуку незадоволеного клієнта "Приватбанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"Якщо ви маєте борг перед банком, то ви не отримаєте грошову компенсацію за бейбі-бокс від держави дитині, і не зможете ці гроші витратити на новонародженого, так як банк їх вилучає!!!", - пише незадоволений клієнт банку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

Варто нагадати нашим читачам, що український уряд ще 29 липня призначив виплати на одного новонародженого замість "пакету малюка" у розмірі 5000 гривень. Міністр соцполітики України Марина Лазебна спробувала детально пояснити, як отримати гроші замість бебі-боксів. Про це стало відомо завдяки заяві Марини Лазебної в ефірі "Українського радіо". Також за її словами, ідею ввели в 2018 році, щоб підтримувати породіль і надавати їм такі подарунки.

Раніше повідомляли, карта малюка на 5 тисяч замість бебі-боксу: міністр Лазебна розповіла, як працюватиме допомога з 1 вересня.

Як повідомляв Знай.uа, рабство в цивілізованому світі: Мінсоцполітики показало, скільки українців попадаються на гачок.

Знай.uа писав, допомога матерям-одиначкам: у Мінсоцполітики пояснили нові умови.