"Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенка

Колишній президент України Петро Порошенко під час своєї каденції намагався позиціонувати себе "головним ворогом Росії", і переконати виборців у тому, що він Росію вважав ворогом все життя. Однак архівні інтерв'ю переконують у тому, що проти РФ Порошенко виступав далеко не завжди.

Петро Порошенко, скріншот
Петро Порошенко, скріншот

″Йду, щоб пи***ти гроші″: в Україні знайшовся єдиний чесний кандидат

В Сумах балотується найчесніший кандидат у мери - він відверто зізнався, що йде на позицію міського голови, щоб красти гроші з бюджету. Шокуючий коментар місцевому телеканалу дав кандидат в мери Сум Анатолій Почечун.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анатолій Почечун, кадр з відео
Анатолій Почечун, кадр з відео

Не президент і навіть не "бацька": Україна визначилася, як називатиме Лукашенко

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що після завершення терміну повноважень Олександра Лукашенка як президента Білорусі офіційно з боку України його планують називати по імені, не вказуючи посади.

Олександр Лукашенко, фото Strana.ua
Олександр Лукашенко, фото Strana.ua

Кому і наскільки підвищать пенсії у 2021 році

Досі ця дата була «плаваючою», та уряд змінював її в відповідно до своїх міркувань. Також з'являється додаткова надбавка «за вік». Якщо у 2020 році почали отримувати надбавку до пенсії громадяни старше 80 років, то в майбутньому році ця планка знизиться до 75 років.

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

Українцям пояснили, що можна вимагати з діагнозом COVID-19: "Це безкоштовно"

Пацієнти з COVID-19 та підозрою на нього мають право на низку безкоштовних послуг у стаціонарних медичних закладах. Зокрема, мова йде про аналізи та діагностику. Про це повідомляє Національна служба здоров’я у Facebook.