У Нижньому Новгороді наклала на себе руки через самоспалення головний редактор "КозаПресс" Ірина Славіна. Трагедія сталася в п'ятницю, 2 жовтня біля будівлі Головного управління МВС. Першими про це повідомили очевидці і Telegram-канал підйом, посилаючись на прес-службу ГУ МВС

НП сталася близько 15:30, на місці працюють співробітники поліції і рятувальники.

Стало відомо, що 1 жовтня у Славіної у неї в квартирі пройшов обшук – слабовики шукали матеріали, пов'язані з «відкритою Росією».

«У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію.",- її останнє повідомлення у Фейсбуці.

Її намагалися загасити, але безуспішно, вона померла.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.