Воєнний конфлікт між Вірменією та Азербайджаном загострюється. Так зване МЗС Нагірного Карабаху повідомляє, що азербайджанські війська продовжують обстрілювати Степанакерт. З'явилася інформація про нових поранених.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню МЗС Нагірного Карабаху, а також заявам місцевих ЗМІ.

"ЗС Азербайджану почали обстріл Степанакерта. Обстріл все ще триває. Є поранені. Один зі снарядів вибухнув недалеко від центру міста, всього поки було чутно два вибухи", - повідомили в Міністерстві.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також нагадаємо, що 27 вересня Міноборони Азербайджану заявило, що починає "контрнаступ" у відповідь на дії ЗС Вірменії, які "обстріляли населені пункти на лінії зіткнення в Карабасі".

У невизнаній Нагірно-Карабаській Республіці повідомили, що артилерійському обстрілу піддалися населені пункти, в тому числі столиця Степанакерт. В результаті військових дій є загиблі серед цивільних і військових з обох сторін. У Карабасі і Вірменії оголошено воєнний стан і мобілізація. В Азербайджані оголошено часткову мобілізацію, в деяких містах введено воєнний стан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Слуги народу" готові дати Азербайджану військову підтримку: "Що буде потрібно".

Як повідомляв Знай.uа, протистояння Азербайджану і Вірменії в Нагірному Карабасі: Чичеріна потрапила під обстріл.

Знай.uа писав, пропагандист Путіна Соловйов у прямому ефірі переплутав ворогуючі країни, ганьбу не приховали: "Рот - смітник! М*дак на зарплаті!".