Як відомо, в Україні Уряд прийняв рішення вивести з обігу монету номіналом "25 копійок". У зв'язку з цим у багатьох громадян з'явилася маса питань і проблем. Так, одна з клієнток "ПриватБанку" натрапила на повне нерозуміння ситуації просто у відділенні державного банку.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації на порталі Minfin в розділі для відгуків.

монети, скріншот з відео
монети, скріншот з відео

"Пробувала 28 вересня поміняти монети 5,10 і 25 копійок на монети більшого номіналу або на купюри. Відділення банку в м.Одеса на Катерининській, 78. Касир відмовилася надавати мені цю послугу, як громадянину України, посилаючись на те, що ПриватБанк змінює монети тільки своїм клієнтам і виключно на карту. На моє питання, чи може касир надати мені офіційний документ, в якому буде пояснено право ПриватБанку на подібне рішення, яке йде врозріз із законом України та постановою НБУ, мені порекомендували послухати автовідповідач на гарячій лінії. В результаті звичайно ж я пішла і звернулася в сусідній УкрСибБанк, який дуже ввічливо і за участю надав мені послугу з обміну монет. При цьому ніхто не зажадав від мене жодних документів або номера телефону. Різниця в сервісі і ставленні до закону очевидна.", - пише незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментар незадоволеного клієнта ПриватБанку, скріншот: Minfin
Коментар незадоволеного клієнта ПриватБанку, скріншот: Minfin

Коментар незадоволеного клієнта ПриватБанку, скріншот: Minfin
Коментар незадоволеного клієнта ПриватБанку, скріншот: Minfin

Варто також нагадати нашим читачам, що з 1 жовтня в Україні вивели з обігу 25-копійчані монети і старі банкноти, випущені до 2003 року. Тепер ними не можна розплатитися в магазинах, аптеках, кафе та інших закладах. При цьому громадяни, у яких залишилися 25 копійок і старі банкноти, не втратять свої гроші. Їх можна без обмежень і безкоштовно обміняти на нові протягом трьох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Нацбанк відмовився від 25 копійок, українцям радять придивитися: "100 доларів за монету".

Як повідомляв Знай.uа, де і коли міняти старі купюри і монети на нові: в НБУ дали чіткі роз'яснення.

Знай.uа писав, у ПриватБанку проігнорували розпорядження Нацбанку: "Ну у нас так".