Український астролог Влад Росс поділився своїм прогнозом того, що гороскоп віщує де-факто президенту Білорусі Олександру Лукашенку швидкий остаточний кінець політичної кар'єри. Начебто фактичний глава держави буде змушений покинути країну, а ось у ній все ще продовжуватимуться протести.

Читайте Знай в Google News!

Про це Росс розповів українському виданню reply.ua.

"23 вересня Сонце знаходилося в 1-му руйнівному градусі Терезів. Який же ідіот порадив Лукашенко призначити інавгурацію на таку дату! Гірше дати не придумаєш, адже, крім несприятливого розташування Сонця, був жорсткий тау-квадрат до планети правління Сатурну від планет Меркурій і Марс в з'єднанні з Чорної Місяцем. Цей показник свідчить про те, що Лукашенко однозначно буде повалений", - заявив Росс.

Олександр Лукашенко, фото: МБХ Медиа
Олександр Лукашенко, фото: МБХ Медиа

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Особливого загострення експерт з паранауки очікує в листопаді, який має стати "останнім місяцем Лукашенка".

"У листопаді протести отримають особливий розмах. І, чим жорсткіше Лукашенко намагатиметься протистояти протестуючим, тим жорсткіше і масштабніше буде ставати протест. Білоруські протести вже почали набирати силу, і незабаром там може повторитися український Майдан, а точніше події лютого 2014-го року. Оскільки тепер активізуються більш радикальні сили. Розв'язка трапиться в найближчі пару місяців", - запевнив Росс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ході протестів в Білорусі стався інцидент, в результаті якого силовики застосували сльозогінний газ

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Білорусі ініціюють міжнародне кримінальне розслідування діяльності Олександра Лукашенка.

Також, "Знай.ua" писав, що у Білорусі ведучі, які відмовилися бути голосом пропаганди, залишилися без роботи