Британський принц Гаррі і герцогиня Меган Маркл планували відвідати Великобританію перед Різдвом. Тож заходів у Палаці у ці дні не буде. Про це йдеться в оголошенні палацу.

Читайте Знай в Google News!

Королева Єлизавета II скасувала всі основні заходи в Букінгемському палаці та Віндзорському замку до кінця 2020 року на тлі пандемії коронавірусу.

Джерело: британський новинний портал Тhenews.com.

У заяві Палацу йдеться: "Відповідно до чинних урядових вказівок та як розумний запобіжний захід у поточних обставинах, до кінця цього року в Букінгемському палаці та Віндзорському замку не відбуватимуться масштабні заходи. Було розглянуто різноманітні можливості, щоб перевірити, чи можливо заходи безпечно проводити відповідно до керівних принципів. На жаль, через велику кількість гостей та одержувачів не вдалося знайти спосіб безпечного проведення цих подій за нинішніх обставин. З одержувачами зв’яжуться безпосередньо. Наміром королеви залишається повернення до Віндзорського замку в жовтні та відновлення використання Букінгемського палацу під час осінньої програми аудиторій та заручин згідно з усіма відповідними настановами та порадами".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Королева Єлизавета ІІ, фото Яндекс Дзен
Королева Єлизавета ІІ, фото Яндекс Дзен

Оголошення палацу з’явилося через кілька днів після того, як герцог Сассекський принц Гаррі та герцогиня Меган Маркл планували відвідати Великобританію перед Різдвом.

Королева Єлизавета з принцем Гаррі і Меган Маркл, фото: Frank Sorge/ Legion Media
Королева Єлизавета з принцем Гаррі і Меган Маркл, фото: Frank Sorge/ Legion Media

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, принц Гаррі і Меган Маркл знову судяться: божевільна герцогиня не зупиниться.

Як повідомляв Знай.uа, Кейт Міддлтон приписала принцу Вільяму образу принцеси Шарлотти: "Їй це не сподобається".

Знай.uа писав, "Наступ" на королівську сім'ю: Меган Маркл, принц Гаррі і навіть Єлизавета II зіткнулися з плівкою.