На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 3 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Ворожнеча між близькими буває особливо непримиренна. (Тацит)

4 жовтня

💌 Цей день пов'язаний зі справедливістю, об'єднанням людей, близьких по духу. Сьогодні активний день. Це також день веселощів, радості, любові, ігор і занять з дітьми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

🚑 Намагайтеся сьогодні не перенапружуватися - це запорука здоров'я.

🍀 Сонливість сьогодні - добрий знак. Побачити сонце, веселку і дощ – до благополуччя. Вколотися або порізатися – знак того, що вас може покинути удача.

🛏 Сни дуже швидко реалізуються, якщо вони приснилися в похмуру погоду. Трактуються дуже просто: Птахи сняться до звістки і всіляких новин; вода – очищення; одяг – благополуччя; молочні продукти – зміцнення майна; м'ясо – до хвороби.

🍽 Корисні: молочні продукти, бульйони. Сьогодні треба їсти потроху, але часто. Не рекомендується груба і важка їжа.

👗 👠 Сприятливі темні і сірі тони. Відмовтеся від світлого одягу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.