За минулу добу, 2 жовтня, в районах відповідальності українських бригад було зафіксовано п'ять разів порушення режиму припинення вогню. Про це повідомив прес-центр штабу Об'єднаних сил в ранковому зведенні в неділю, 4 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

"Стрілецьку зброю противник застосовував в районі населеного пункту Майорськ, гранатомети різних систем-неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої. На ділянках поблизу населених пунктів Водяне та Мар'їнка противник вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета. Бойових втрат і поранень в результаті ворожих пострілів серед особового складу Об'єднаних сил не було. На вогневі провокації ворога наші захисники зброю у відповідь не застосовували", - сказано в повідомленні.

Військовослужбовці ЗСУ продовжують локалізувати пожежі та надавати допомогу місцевим громадянам, які найбільше її потребують.

"У районі проведення операції належним чином виконують завдання інші складові сил оборони. Так, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об'єднаних сил відновлюють житлові будинки та об'єкти інфраструктури. За минулу добу вони відремонтували 10 будинків, на 6 об'єктах роботи тривають. Крім того, саперами ДСНС розміновані більш ніж 4 гектари території в прифронтовому районі і передано на знищення 64 знайдених вибухонебезпечних предметах", - сказано в повідомленні.

З початку доби, 4 жовтня, в районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 3 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, окупанти на Донбасі наплювали на режим тиші і обстріляли Авдіївку і Водяне.

Як повідомляв Знай. ua, легендарний розвідник розкрив гірку правду про війну на Донбасі.

Також Знай. ua писав, що ветеран АТО пішов у Карпати і не бажає повертатися до людей