На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була опублікована нова петиція. Вона стосується авіакатастрофи АН-26, яка сталася 25 вересня під Чугуєвом в Харківській області, о 20:50 за місцевим часом.
Читайте Знай в Google News!
Ініціатором даної петиції виступає Друшляк Ярослав Олександрович, публікація припала на 2 жовтня 2020 року. За час її існування було зібрано 102 голоси з 25000 необхідних для розгляду її президентом Володимиром Зеленським.
"Прошу Вас на знак пам'яті про загиблих у катастрофі АН-26, присвоїти посмертно всім загиблим позачергові військові звання!",- написав автор у тексті петиції.

Відомо, що на борту літака перебувало 27 осіб, серед яких члени екіпажу, курсанти та офіцери Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба. В результаті падіння і подальшого загоряння 25 людей загинули на місці, курсант Віталій Вільховий наступного помер у харківській лікарні. У нього було 90% опіків тіла.
В'ячеслав Золочевський єдиний, кому вдалося вижити в результаті авіакатастрофи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, авіакатастрофа АН-26: під Харковом відслужили панахиду - чорні від горя матері курсантів і море квітів.

Як повідомляв "Знай.ua", "Ходили разом у звільнення": курсант, який не потрапив на рейс Ан-24, розповів про загиблих однокурсників.

Знай.ua писав, Зеленський висловився щодо військової допомоги України Азербайджану: "Треба вирішувати швидко"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще