З'явилася інформація, що побитий на Окрестіна чоловік помер у лікарні швидкої медичної допомоги. Журналісти підписують його як Денис К. Чоловік поступив до ізолятора у вівторок, 29 вересня, з множинними тілесними ушкодженнями. Про смерть журналістам повідомили його рідні.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що чоловік отримав переломи кісток черепа, численні гематоми, відкриту черепно-мозкову травму середнього ступеня, переломи ребер, переломи правої клубової кістки та інші травми. До останнього моменту він перебував у реанімації без тями.

Інформація, яку надали рідним загиблого, фото: "Белсат"
Інформація, яку надали рідним загиблого, фото: "Белсат"

"Вчора йому зробили третю операцію. Тримався на апараті, у важкому стані. Лікарі жодних прогнозів не давали. Він неконфліктна людина. Ми не можемо зрозуміти, як він потрапив на Окрестіна. Ми не знаємо обставин. Він пішов на роботу, сказав, що буде через день. Він працював по різним замовленнями, але офіційно не працював", – розповіла родичка померлого.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Денис, за словами жінки, не виходив на акції, жив своїм життям.

"Зазвичай Денис на кілька днів виїжджає по роботі. Ми знали, що його не буде. Але навіть уявити не могли, що таке з ним може бути. Нам просто подзвонили з лікарні. Ми не знаємо, як і хто його побив. Нам у лікарні сказали, що лікарям він встиг розповісти, що його побили міліціонери. А ось міліціонери в свою чергу сказали, що він впав з другого ярусу ліжка. Але звичайно, з такими травмами, ми розуміємо, що це неможливо", – каже своячениця Дениса К.

Рідні Дениса додають, що не розуміють жорстокого поводження з ним.

"Не знаю, що тут сказати. Якщо навіть його затримали, то навіщо бити? Він не міг ображати, або кричати. За що його могли бити? Хто міг його бити? Міліціонери, або співкамерники, ми цього не розуміємо", - додає своячниця Дениса.

Після публікації видання "Белсат" Слідчий комітет РБ опублікував коментар у справі загибелі чоловіка. У коментарі йдеться, що чоловіка було затримано за дрібне хуліганство і утримувався в ізоляторі. Слідством попередньо встановлено, що загиблий впав з другого ярусу ліжка і так отримав тілесні ушкодження.

Заява СКБ, скріншот: Telegram
Заява СКБ, скріншот: Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, канал Лукашенка показав образу "бацьки", України більше немає - "Колишня УРСР".

Як повідомляв Знай.uа, молода білоруска відкрила світу жахливу правду про кривавий режим Лукашенка: "Ми несли квіти, а вони - стріляли".

Знай.uа писав, Білорус зміг обдурити "псів" Лукашенка: на вулиці верещали від його вчинку.