У Мінську проходить вже "традиційна" недільна акція протесту проти сфальсифікованих і нелегітимних виборів. Влада вчергове направила проти народу спецтехніку — але у цей раз білоруси знайшли, як їй протистояти. По мірі руху транспортного засобу мітингарі змогли його частково розібрати, і в результаті грізний автомобіль міліції перетворився на своєрідний "фонтан" — вода з нього виривалась строго вертикально.

Читайте Знай в Google News!

Відео інциденту показує Telegram-канал NEXTA, також відеозаписи можна знайти на сайті YouTube.

Очевидці подій розповідають, що прогнали водомет розібравши на ходу його вміст у відсіках. Вони дістали з нього місткості з фарбою, після чого він зламався і поїхав з фонтаном на даху.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Традиційні попередження, які лунають з колонок і гучномовців для протестуючих внесли зміни. Тепер там йдеться не тільки про те, що захід не санкціоновано, але ще і про те, що забороняється приховувати свої обличчя під масками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ході протестів в Білорусі стався інцидент, в результаті якого силовики застосували сльозогінний газ

Також, "Знай.ua" писав, що у Білорусі ведучі, які відмовилися бути голосом пропаганди, залишилися без роботи