Велика кількість людей зневажливо ставиться до знаків зодіаку і їхнього впливу на життя і характер людей - не дивно, адже усі ці тексти не завжди наукові. Проте якщо ви обираєте довіряти гороскопам, то знайте, що астрологи вважають, що існують 5 знаків, які мають схильність до зла і насилля. Це Овни, Стрільці, Скорпіони, Раки і Тільці.

Читайте Знай в Google News!

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Овен

З Овнами краще товаришувати, а не ворогувати: люди з складним характером, готові швидко піти на крик. Мстиві, а також часто лідирують у бандах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Стрільці

Не такі агресивні як Овни, проте все одно дуже небезпечні: легко порушують закон, ідуть на жертви, не думають про наслідки. Проте дуже часто вони уникають покарань.

Тільці

Схильні до жорстокості, можуть знищити супротивника зовсім, поки той не опиниться “на землі”. Звертаються як до морального, так і фізичного насилля. Природна схильність до лінощів також штовхає на злочини.

Скорпіони

Люди цього знаку володіють аналітичним розумом. Також вони привабливі, а тому спокушають інших на різні вчинки, не завжди моральні чи законні. Схильні будувати інтриги, чимось схожі на павуків, які довго плетуть павутину.

Раки

Поліціянти кажуть, що саме Раки найчастіше стають серійними вбивцями і маніяками. Дуже часто ведуть тихе і поштиве життя, проте всередині клекотить вогонь і емоційна нестабільність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також "Знай.ua" писав, що таро гороскоп на жовтень: насичена робота та зміни принесе середина осені

Як повідомляв Знай. ua, успішні Овни, діяльні Скорпіони, гороскоп на жовтень 2020 для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай. ua писав, що найсильнішими відьмами стають ці знаки зодіаку, дізнайся, чи володієш таємними магічними здібностями.