У Мелітополі син покійного виявив, що з рахунку його батька зникла величезна сума грошей на сьогоднішній день. Коли став оформляти спадщину, то зрозумів, що над його батьком вчинили шахрайство.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік одразу звернувся в Мелітопольський міськвідділ поліції. Чоловік повідомив, що його батько в 2013 році відкрив рахунок в Ощадбанку, на якому до моменту його смерті було 28,7 тис грн.

Коли він став оформляти спадщину, дізнався, що в період з 5-го по 15 травня 2016 року гроші були зняті і надалі рахунок у банку закритий. Так як батька в цей час вже не було в живих, дії з його засобами проводилися невідомими зловмисниками.

Шахрайство, скріншот: Youtube
Шахрайство, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Даний факт правоохоронці розслідувати не стали. Інформація була внесена до ЄРДР, але слідчі дії не проводилися, і через деякий час, справу було закрито. Слідчий не знайшов у події складу кримінального злочину.

Таке рішення не влаштувало потерпілого і він звернувся до суду зі скаргою на бездіяльність правоохоронних органів.

Мелітопольський міськрайонний суд клопотання задовольнив, скасував постанову про закриття справи і зобов'язав поліцейських почати розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Нацбанк відмовився від 25 копійок, українцям радять придивитися: "100 доларів за монету".

Як повідомляв Знай.uа, де і коли міняти старі купюри і монети на нові: в НБУ дали чіткі роз'яснення.

Знай.uа писав, у ПриватБанку проігнорували розпорядження Нацбанку: "Ну у нас так".