Дві вчительки влаштували махач на очах у дітей, не поділили територію: українці лютують

У селищі Решуцьк (Рівненський район) на уроці, де були присутні сім першокласників, жорстко побилися дві вчительки. Тепер, після даного випадку, батьки не хочуть вести дітей до школи, так як побоюються, що одна з них почне застосовувати силу до дітей.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

У "Дизель Шоу" жорстко познущались над колегами Зеленського, що йдуть у політику: "Що попало"

Команда "Дизель Шоу" їдко висміяла колег-гумористів, котрі кинулись в політику слідом за Володимиром Зеленським. У новому номері артисти жартують, що, схоже, упав останній бастіон, і тепер "Дизель Шоу" залишилися одні на гумористичній сцені.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дизель Шоу", фото: youtube
"Дизель Шоу", фото: youtube

З життя пішов легенда світу моди: cоvid-19 відібрав життя у засновника бренду Kenzo

Світ моди ридає від втрати легендарного творця. Засновник бренду Kenzo Кендзо Такада пішов з життя від коронавірусу у віці 81 року, повідомляє AFP з посиланням на представника дизайнера.

Кендзо, фото AFP
Кендзо, фото AFP

"Ризикували собою заради дітей", — Шмигаль та Разумков перейнялися бідами вчителів

У першу неділю жовтня в Україні святкують День вчителя. З професійним святом людей, які присвятили себе освітній діяльності, привітали голова Верховної Ради України Дмитро Разумков і прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Про це передавали у прес-службі Апарату Верховної Ради України.

Вчителі, фото з відкритих джерел
Вчителі, фото з відкритих джерел

Українцям пообіцяли багато вихідних: куди перенесли робочі дні і скільки все ж відпочивати

Кабінет Міністрів України затвердив графік перенесення робочий днів на офіційні свята в країні, тому з'явився новий календар вихідних днів на 2021 рік. Так, згідно з документом, на Різдво українці дозволять собі додаткові вихідні і зможуть відпочити цілих чотири дні поспіль-7, 8, 9 і 10 січня. 8 січня, яке припадає на п'ятницю, пропонується перенести на 16 січня