Всесвітньо відомий астролог, засновник інституту свого імені та медійна персона Павло Глоба поділився прогнозом на 5 жовтня. Загалом, цей день не віщує особливих бід чи приводів для радощів — однак обачність не буде зайвою.

Читайте Знай в Google News!

На що слід звернути увагу у понеділок 5 жовтня — розповідає Астрологічний інститут Павла Глоби.

Глоба називає цей день днем "індивідуальної роботи". Дуже добре вчити інших, передаючи їм свій професійний досвід і накопичені знання. Більше уваги і турботи проявіть до рідних.

Будь-яке лікування в цей день потрібно проводити обережно. Сьогодні найбільш уразливі шия, горло і щитоподібна залоза.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також слід звернути увагу на прикмети: знайти каблучку або перстень - до виконання бажання. Тріскаються скляні предмети - знак руйнування сім'ї.

Віщі сни ж збудуться не скоро. Побачити дерева і квіти - на щастя, любові і несподіваним придбань. Бачити фрукти, овочі - знак втрат. Пити вино - до звинувачення.

З їжі на цей день Глоба радить наступне: каша з родзинками, молочні каші, зелень. Не рекомендується вино.

Намагайтеся не надягати на себе багато речей. Сприятливі зелені тони. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вчені налякали розмірами самої величезної акули на Землі.

Як повідомляв портал Знай.иа, астрономи змогли зняти те, що відбувається на Марсі.

Астрологи назвали найуспішніші знаки Зодіаку, які звернуть гори заради досягнення цілей.