На окупованій частині Донбасу помер один з найвідоміших бойовиків "ЛНР" Олексій Павлов. Він відомий по кличці"Лісовик". Про це повідомив блогер Денис Казанський у Twitter.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні уточнюється, що бойовик помер за 2 дні від пневмонії, яка була спровокована коронавірусом. Але так як в Луганську пандемію заперечують, то, швидше за все, причину його смерті не будуть повідомляти.

"Один з найвідоміших польових командирів" ЛНР " 2014 року "Лісовик" помер у Луганську від пневмонії. Очевидно, підхопив корону. Але оскільки в ОРДЛО тести проводяться дуже обмежено, а інформація про ковіда замовчується, реальну причину смерті швидше за все не напишуть", - сказано в повідомленні блогера.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Лісовик був командиром ворожого батальйону " ЛНР " в 2014 році. Він брав участь у захопленні будівлі УСБУ в Луганській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Донбасі українські воїни героїчно відбили провокацію путінських орків.

Як повідомляв Знай. ua, режисер "кіборгів" Ахтем Сеітаблаєв покаже, як добровольцям живеться після фронту.

Також Знай. ua писав, що путінські найманці наступають на українських героїв з гранатометів і кулеметів.