Туристи знову наражаються на небезпеку шахрайства. Зловмисники не дрімають, і продовжують придумувати нові схеми, щоб викрасти гроші у любителів подорожей. В одному з блогів для мандрівників опублікували інформацію про нову схему "розлучення", в якій шахрайство відбувається при бронюванні готельного номера.

За інформацією блогерів, шахраї пропонують бронь з величезними знижками - до 50%, і пропонують бронь за посиланнями на форумах, в соціальних мережах і т.д. шахраї представляються співробітниками турагента. Передоплату не вимагають. Пропонують заповнити анкету і отримати ваучер, що підтверджує бронь. Користувач дзвонить в готель, де його бронь підтверджують. Після цього він відправляє гроші, і далі починається обман.

Зловмисники бронюють номери в готелях з крадених кредитних карт, а гроші ви перераховуєте безпосередньо на рахунок зловмисників. Реальний власник карти скасує транзакцію, і ваша бронь буде скасована, а гроші повернути вже неможливо. Єдиний спосіб захиститися від такого шахрайства – співпрацювати тільки з перевіреними туроператорами.

Також Знай повідомляв, що скандальна чиновниця Клітіна приховала бізнес у декларації.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині виявили шахраїв, які під виглядом співробітників податкової служби виманювали у підприємців гроші.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, у Рівненському сервісному центрі МВС зареєстрували суперкар Lamborghini Aventador SVJ темно-зеленого кольору, вартість якого становить близько 550 000 доларів (приблизно 15 млн.грн). За неофіційними даними, розмитнення цього лімітованого Lamborghini обійшлося власнику, яким виявився член команди партії "Слуга народу" Володимир Рашовський, приблизно в 160 000 доларів.