Інцидент стався ввечері 5 жовтня у Росії на 28-му причалі Анапської бухти, де документалісти знімали фільм про знаменитого парадайвера Микиту Ванкова. Він якраз і кинувся в море, щоб прийти на допомогу туристу.

Читайте Знай в Google News!

Так, інвалід-колясочник зістрибну з причалу в море, щоб допомогти врятувати нахлебавшегося води п'яного молодого чоловіка. Цей момент зняли на відео.

"У нас була локація на причалі, де я отримав свою травму: красиві? Захід, емоції від спогадів?... І тут я бачу, як двоє небайдужих тягнуть хлопця, який ось-ось зробить свій останній вдих повітря і піде під воду", – зазначив він.

Порятунок, фото: youtube
Порятунок, фото: youtube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Порятунок, фото: youtube
Порятунок, фото: youtube

Порятунок, фото: youtube
Порятунок, фото: youtube

Порятунок, фото: youtube
Порятунок, фото: youtube

У відеоролику видно, що допомагали товаришеві молоді люди, але вони вибилися з сил і самі ледве трималися на поверхні. Допомога Микити виявилася як не можна до речі: разом вони через три хвилини змогли підплисти до яхти, пасажири якої підняли людей з води.

"Хлопці вже довго його рятували,і в одного вже почалися судоми, міг бути і ще один потопаючий... Колись я на цьому причалі 13 років тому повз по дну і повторював фразу "Я буду жити, я буду жити", а сьогодні рятував там же людину", – зазначив Ванков, який є президентом Фонду "Доступне середовище", членом Експертної ради губернатора Кубані і лауреатом громадської премії "молоде ім'я Кубані".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом озвірілий син вбивав стареньку матір у зачиненій квартирі: "Вибивайте двері!"

Як повідомляв портал Знай.uа, київські патрульні вразили нахабством: витягли з машини і залили балончиком очі.

Також портал Знай.uа писав, що дві вчительки влаштували махач на очах у дітей, не поділили територію: українці лютують.