У кожної жінки є неслухняний бік. Кожна жінка має ту внутрішню неслухняну сторону, а деякі просто некеровані. Те наскільки вони не мають гальм, визначається їх знаком Зодіаку. Астрологи провели паралелі між характерами жінок і їх знаками. Вони з’ясували, хто найбільш некеровані жінки по гороскопу. А чи є ви серед них?

Читайте Знай в Google News!

Водолій

Імпульсивна, дратівлива, але швидко відходить. До чоловіків відноситься легко і бачить в них радше друзів, ніж чоловіків. Кращого друга, ніж дівчина-Водолій, чоловікові не знайти.

Активним вираженням своїх почуттів і навіть натяками на прояви власництва ти можеш досягти тільки того, що жінка злякається і сховається в невідомому напрямку.

Водолії, фото Pixabay
Водолії, фото Pixabay

Риби

Представниця цього знаку Зодіаку живе в світі своїх ілюзій, вона дуже чутлива, плаксива і постійно страждає через відчуття, що її зрадили. Постійно чекає підтвердження твоїх почуттів до неї, інакше вона винищить себе вічними сумнівами. Однак отримуючи ці підтвердження по кілька разів на день, вона в підсумку звикає до них як до належного, і все триває по-новому - замкнуте коло.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Козеріг

Самоконтроль перш за все - жінки цього знаку Зодіаку намагається тримати себе в руках, тоді як всередині її може палахкотіти справжня пожежа пристрастей. Мріє зустріти справжнього чоловіка і до смерті боїться закохатися. Через цю надмірну обережність часто робить невірний вибір, а потім закономірно страждає. Бурхливих почуттів від неї можна не чекати – навіть якщо вона любить, все одно буде з останніх сил намагатися робити вигляд, що ти їй байдужий.

Розтопити її крижану стіну – це для професійного психолога або сліпо люблячого і не втрачаючого надії діяча. Тому якщо ти мрієш про палкі романтичні стосунки з ніжними зізнаннями в коханні – то ти звернувся не за адресою. Але, принаймні, на неї хоч можна покластися.

Телець

Тобі пощастило нарватися на дівчину-Тельця? О, тоді неодмінно чекай драматичних сцен, криків і биття посуду (можливо, об твою голову). І не сподівайся, тобі все одно її НЕ переспорити. А вимолювати прощення – заняття і зовсім безперспективне. Краще змирись з неминучим і визнай її правоту. Коли у вас все вийде, ця дівчина стане більш поступливою.

Телець
Телець

Близнюки

Дівчина-Близнюки ненавидить сталість і схильна міняти хлопців, як рукавички. Якщо ти – її бойфренд, приготуйся до того, що вона буде фліртувати з твоїми друзями прямо у тебе на очах.

Навіть якщо вона присягне тобі в любові, рано чи пізно зажадає свободи, але натомість з радістю надасть її і тобі. Якщо ти хочеш утримати дівчину, тобі доведеться прийняти ці умови. І, до речі, кар’єру вона завжди вважатиме за краще ніж ведення домашнього господарства.

Лев

Левиця - пихата і владна фурія, вона не стане панькатися з тим, хто не відповідає її стандартам, які перебувають на рівні приблизно Евересту. Дівиця вважає себе центром Всесвіту, тому поруч повинен бути Гідний Хлопець. Так-так, саме з великої літери.

Коли зачеплено її самолюбство, вона не стане виношувати злісних підступних планів, а просто висловить в обличчя все, що думає про кривдника. І після її тиради може здатися, що ураган або цунамі – це квіточки, намальовані в дитячому блокнотику.

Щоб підкорити, потрібно піднести їй дорогий подарунок (бажано, золоту прикрасу з діамантом) і переконати її в тому, що вона найкраща і взагалі богиня.

Діва

Ти думаєш, тільки у Левів високі стандарти? У Діви – не менше високі. Тому їй так важко зупинитися на комусь. Втім, критерії відбору дещо інші, ніж у Левиці.

Наприклад, Діва може спілкуватися з ледарями і невдахами, на яких Левиця навіть не подивиться.

Діви, як правило, легковажні. Улюблена відповідь – заперечення. Улюблене заняття – критика. Одним словом, бережіть нервові клітини і запасайтеся валеріанкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше рівень щастя в Україні: земляків запитали про найголовніше, відповіді здивували усіх.

Як повідомляє портал Знай, українці визнані найнещаснішою нацією Європи - гірше ніж в Африці.

Також портал Знай писав, про приплив енергії у Овнів, здійснення бажань у Близнюків: гороскоп на тиждень 5-11 жовтня.