У новому рейтингу щастя українців показано, наскільки нація щаслива. Згідно рейтингу, опублікованому в 2020 році, 35% українців володіють високим рівнем щастя, 36% - середнім рівнем, 15% - нижче середнього, у 3% низький рівень щастя, а 11% не змогли визначитись.

Читайте Знай в Google News!

Незважаючи на важку ситуацію в Україні, громадяни, в середньому, відчувають себе щасливо. Кожен третій українець достатньо щасливий. Опитування показало, що гроші найменше роблять щасливими наших людей. Напевно це пов'язано з тим, що їх завжди не вистачає.

Україну обігнала вже не лише Росія, але і Білорусь, а найближчими "сусідами" в рейтингу виявилися Намібія(122) і Ліберія(124).

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, значну частину дослідження складають результати опитувань громадської думки жителів різних країн про те, наскільки щасливими вони себе почувають, які проводить Міжнародний дослідницький центр Геллапа (Gallup International), що пропонують респондентам в кожній країні оцінити своє відчуття щастя за спеціальною шкалою.

Київ, скріншот з відео
Київ, скріншот з відео

У публікації наводяться приклади, які ілюструють, що Україна має багаті поклади корисних копалин, потужний Агропромисловий комплекс і величезний людський капітал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше як відрізняються доходи і ціни в Україні та Європі: ви будете здивовані

Як повідомляє портал Знай, українці визнані найнещаснішою нацією Європи - гірше ніж в Африці.

Також портал Знай писав, про приплив енергії у Овнів, здійснення бажань у Близнюків: гороскоп на тиждень 5-11 жовтня.