Пасажири авіарейсів виявили найлегші і дієві способи обійти обмеження по вазі багажу, встановлені в аеропортах. Відповідна дискусія розгорнулася на Reddit, на неї звернули увагу в Daily Express.

Читайте Знай в Google News!

В першу чергу, на думку одного з учасників треда, мандрівникам слід вибирати для поїздок виключно м'які сумки — вони не тільки будуть менше важити, ніж, наприклад, жорсткі валізи, але і з більшою ймовірністю пройдуть перевірку габаритів.

Ще один користувач заявив, що туристам необхідно більшу частину речей не складати у валізу, а надягати на себе або ховати під одягом.

"Візьміть з собою об'ємне пальто і складіть якісь предмети в кишені-взуття, наприклад, може зайняти багато місця в багажі, але прекрасно поміститься у великі кишені", — пояснив він, підкресливши, що деякі пасажири навіть розрізають підкладку у верхньому одязі, щоб перетворити її на подобу сумки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Авіапасажири назвали головний предмет, який може ставати причиною додаткових витрат при зважуванні. Так, на думку одного з користувачів соцмереж, "зайвою" у валізі є будь — яка річ з деніму-джинси, куртки, сорочки або комбінезони.

"Залиште весь джинсовий одяг вдома, якщо ви не збираєтеся надягати його в літаку", — зазначив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лоукостер Wizz Air почав виконувати рейси зі Львова до Італії. Тепер львів'яни зможуть безперешкодно полетіти на вихідні або у відпустку закордон.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці, які вилітають за кордон, зможуть безкоштовно здати ПЛР-тест на коронавірус прямо на території аеропорту "Бориспіль".

Також портал Знай.uа писав, як повернути гроші за авіаквитки під час карантину: покрокова інструкція.