Президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська зустрілися з герцогом та герцогинею Кембриджськими.

Аудієнція відбулась у середу, 7 жовтня у тронному залі Букінгемського палацу. Подружжя Кембриджів привітало гостей з України від імені королеви Єлизавети II, яка перебуває на ізоляції через пандемію коронавірусу і сама аудієнцій наразі не дає.

Перша леді Олена Зеленська розповіла про враження після зустрічі з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.

Дружина Володимира Зеленського опублікувала на своїй сторінці в Facebook фотографію із зустрічі.

"Чудова родина, молоді та щирі люди. Зустріч, що запам'ятається!", - підписала фото Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудова родина, молоді та щирі люди. Зустріч, що запам'ятається! 🇬🇧🇺🇦

Geplaatst door Олена Зеленська op Woensdag 7 oktober 2020

На знімках, які вже доступні з цієї зустрічі видно, що вона минула в невимушеній атмосфері. З облич Кейт і Вільяма і їхніх гостей не сходили усмішки, ймовірно, вони багато жартували під час розмови.

Варто зазначити, що це був перший захід у Букінгемському палаці за участі королівської родини від моменту закриття на карантин у зв'язку з пандемією COVID-19 у березні 2020 року.

Як зазначили в інформагенції AP, ні герцоги Кембриджські, ні подружжя Зеленських під час зустрічі не мали на обличчях захисних масок. Однак, вони утрималися від рукостискань та дотримувалися необхідної дистанції одне від одного для профілактики поширення вірусу.

Нагадаємо, що 7 жовтня президент України Володимир Зеленський розпочав офіційний візит до Великої Британії. Глава держави має провести переговори з прем'єр-міністром Сполученого Королівства Борисом Джонсоном, після чого відбудеться підписання українсько-британської угоди, в якій, зокрема, йтиметься про політичну співпрацю, вільну торгівлю та стратегічне партнерство. Також Зеленський і Джонсон повинні підписати документи про співпрацю у сфері оборони та фінансову підтримку двосторонніх проєктів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський пояснив, чи збереже Україна безвізовий режим з Європою

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зізнався, чому покинув рідний дім

Також Знай.ua писав, Зеленський з дружиною прибув до Австрії