Не секрет, що в житті, на жаль, бувають такі ситуації, які можуть змусити нас відчувати себе зломленими і повністю виснаженими. Однак є і хороше в цьому світі — молитва. Ці рядки допоможуть знайти в собі натхнення, і наштовхнуть вас на вихід навіть у найважчі хвилини. Зосередьтеся на Христі та Иого обіцянках.

Читайте Знай в Google News!

Молитва Богу Помічнику Моєму

Боже, мій помічник, я визнаю свою неспроможність перед обличчям моїх обставин. Прийди з великою силою і спаси мене! Послухай мою молитву, Боже, зверни увагу на моє прохання. З вашою допомогою я не тільки переживу це, але і досягну успіху в цьому! Нехай всі ці сили, які виступили проти мене, будуть відвернуті від мене. Я прославлю твоє ім'я, Господи, за те, що ти виконаєш свої обіцянки. Амінь.

Церква, скріншот: YouTube
Церква, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Допоможіть мені молитвою

Небесний Батько, моє серце стривожене. Я кличу до тебе про допомогу. Допоможіть мені подолати ці труднощі, тому що ви розумієте мою боротьбу. Нехай Твоя могутня рука все влаштує для мене, Господь. Ти джерело моєї сили, я не впораюся поодинці. Нехай Твої янголи спостерігають за мною на кожному етапі шляху. Мої вороги чекають, коли я впаду, але з тобою я знаю, що витримаю. Я вірю в тебе. Амінь.

Молитва, фото: youtube
Молитва, фото: youtube

Ти моя сила молитва

Батько, ти віддав Свого Єдиного Сина померти на хресті, щоб я міг врятуватися. Ви обіцяли бути зі мною за будь-яких обставин. Що ще Ти для мене не зробиш? Мої моменти випробувань ніщо перед вами, тому що я вже подолав їх вірою. Ти моя сила. Ти вірний батько. Моє серце радіє твоїй любові. Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, потужна молитва до святого Симеона допоможе навіть зневіреним: "Господи, спаси дітей".

Як повідомляв Знай.uа, паралізований львів'янин з букетом хвороб звернувся до небайдужих - "Без вас я не впораюся".

Знай.uа писав, Ранкова молитва до Богородиці подбає про душу і близьких: "Зі світанком цього дня…".